tirsdag den 2. oktober 2012

Når livet ikke er så let endda

Jeg har haft en lang pause på bloggen, men nu skulle jeg gerne være i gang igen.
Jeg har været meget hængt op på arbejdet det sidste års tid og det fik den konsekvens at jeg gik ned med stress for en måneds tid siden og blev sygemeldt, mens jeg skulle have fået det bedre har jeg kun fået det værre og lægen mener at min stress har udløst en depression, så der står jeg nu. Midt i mit indre kaos har jeg beslutte at bloggen skal være mit focus og min vej tilbage til den jeg var, før alt dette skete.
Mit faste holdepunkt midt i alt kaosset har været min kreativitet, der har jeg fundet den indre ro og fred som jeg ikke har ellers.
Noget positivt er der dog også sket i mit liv, jeg er blevet faster til den mest skønne pige, Elvira, hun er den første pige i familien, så jeg kan slet ikke få nok af hende og det er dejligt endelig og kunne lave skønne ting i tøse farver.

En lille strikket spencer til prinsessen
Jeg skylder også en stor tak til de scrappe tøzer, det er vores scrapklub som vi har startet op tidligere på året, de piger har været guld værd for mig i denne svære tid. Her er lidt af det jeg har fået lavet når vi har været sammen.

Jeg håber I har mod på og følge med ellers springer I bare væk.
Jeg glæder mig dog over og være tilbage, dette indlæg har været en stor udfordring for mig, det er ikke altid nemt  og erkende at man ikke er en superwoman, som man går rundt og tror.

10 kommentarer:

 1. Hej Lone :)
  Godt du godt kom tilbage, glæder mig til at se dig på torsdag :)
  Knus og kram Gitte

  SvarSlet
 2. Det er nogle søde kort du har lavet, meget forskellige.
  Det lyder til det er en hård omgang du er igennem men alene det at du har tænkt over tingene, og ovenikøbet blogger om det, og har en ide om at det er det kreative der skal hjælpe dig gennem dette tyder på at du nok skal komme hel ud på den anden side.

  SvarSlet
 3. Velkommen tilbage. Det lyder ikke rart det du gennemgår.Jeg håber alt det bedste for dig.
  Flotte kort og super sød kjole.

  SvarSlet
 4. Hvor er det godt, at du er tilbage i Blogland igen. Ked af at høre, at du gennemgår en svær tid. Alt det bedste til dig ... fine kort og sød kjole, du lægger ud med.

  Knus :)

  SvarSlet
 5. Flotte kort.
  Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 6. Velkommen tilbage - det lyder som en slem omgang, du er ramt af, men det er godt du føler kreativiteten som et fristed med ro og fordybelse.
  Og sikke nogle fine ting, både kort og strik, du har fået lavet.
  Fortsat god bedring til dig.

  SvarSlet
 7. Velkommen tilbage - stress er noget rigtig skidt, det slæber som regel en masse andet med sig..... Godt at høre det kreative kan give dig lidt glæde - og dejligt med en lille ny i familien. Ønsker det bedste for dig - og hvor er det dejlige ting du har lavet.
  En bette krammer herfra til dig...

  SvarSlet
 8. Dejligt at se dig på bloggen igen. Puh for en mavepuster, du der har fået. Det lyder hårdt, og jeg håber for dig, at du ender på den rigtige side. Alle gode og positive tanker herfra.
  Søde kort, og kær prinsessekjole

  SvarSlet
 9. Åhh øv det gør mig ondt at høre :(
  Gik selv ned med flaget med depression og en masse andet for snart 2 år siden, fordi jeg også altid havde været supermor, super veninde, super kæreste og husmor og altid havde været den stærke.. men man skal give sig selv lov til at bede om hjælp, have dage man ikke siger ja til andre osv...
  Jeg håber du får god hjælp af din læge og evt psykologhjælp så du kan komme hurtigere ovenpå end mig...
  Husk at pas godt på dig selv, og prøv at tage èn dag ad gangen og nyd hvad du kan også selvom det kræver dage under dynen bagefter, så det de positive oplevelser der får en op igen....

  Hvor dejligt med en lille pige i familien :) Det SÅ lækkert at have en at lave lyserøde ting til og købe lyserødt til :)

  SvarSlet
 10. Rigtig flotte kort du har lavet, fin detalje med landskabene i flere lag.
  Det gør mig ondt at du er blevet ramt, det er en hård omgang, har selv været der, så jeg ved hvad du kæmper med.
  Dejligt at du kan finde ro i scraprummet, det er jo det der er sværest, nemlig at finde ro og koncentrere sig. Også glædeligt at høre, at du har støtte fra scrapgruppen, det er guld vær...håber alt det bedste for dig:)

  Knus

  SvarSlet