tirsdag den 28. februar 2012

Hvor bliver tiden dog af

Jeg ville såden ønske at døgnet havde lidt flere timer, for der er så meget jeg gerne vil nå,  men der nu en gang kun 24 timer og man skal jo sove lidt, så må jeg jo få det bedste ud af resten, og det synes jeg at jeg gør. Bloggen er blevet lidt forsømt men man må jo prioritere lidt. Nu er jeg så blevet sendt til tælling af en massiv forkølelse, så nu kan jeg få indhentet det forsømte.
Jeg har rigtig haft gang i strikketøjet det sidste stykke tid, en del futter er det blevet til, bestillingsarbejde er jo altid dejligt.
Nu har jeg kastet mig over et nyt projekt, at hækle en taske af dåsedimser eller hvad folk nu kalder dem, det er noget af et forarbejde inden man kan komme igang, alle sammen skal slibes og den tager lige et stykke tid, men rigtig sjovt når man så kommer i gang.
Jeg er så heldig og skal deltage i Scrap i det Jyske i weekenden sammen med nogle rigtig dejlige piger og jeg glæder mig rigtig meget, så jeg skal gerne blive frisk i en fart. Jeg vil prøve om jeg kan huske at få taget lidt stemnings billeder i weekenden så I kan få et kig.

1 kommentar:

  1. Kender godt det med tiden :) Du var jo hurtig til at lære at hækle med dåsedimser. Bare det var mig som skulle med til Scrap her i weekenden. Glæder mig til at se billeder der fra. Knus Gitte

    SvarSlet