onsdag den 21. december 2011

Uventet ferie

Det blev lidt sent før der kom noget fra mig i dag, men jeg fik pludselig lidt travlt med at få nogle ting gjort færdig i min pause, hvor jeg eller har blogget de andre dage. Jeg arbejder som dagplejer, og i morges da alle mine guldklumper var kommet gik det op for mig at der slet ingen var som skulle passes de sidste to dage før jul, så jeg kunne holde juleferie før tiden, men men, jeg var slet ikke færdig med at pakke børnenes gaver ind til forældrene og dem jeg skulle give til børnene, jeg fik lidt sved på panden i pausen mens de sov, men jeg nåede det hele. Jeg har de dejligste forældre og børn, har fået nogle rigtig flotte gave af dem, det bliver så dagens indlæg. I morgen skal jeg til jule tam tam og min bror og mine nevøer, vi skal også lave pakkespil, så jeg skal på den igen med indpakning af gaver.
Men ingen stress her, jeg har nået alt det jeg havde sat min for, så nu kan julen bare komme, er faktisk begyndt og glæde mig

Mine fine gaver

4 kommentarer:

 1. hvor er det dejligt med juleferie, og sikken nogle fine gaver du har fået ..

  Knus fra Hanneby

  SvarSlet
 2. Ja det er super dejligt med juleferie. fine gaver du har fået.

  SvarSlet
 3. Hvor dejligt at få juleferie 2 dage før forventet, og sikke nogle dejlige gaver du har fået.
  Kan du nu ha' en rigtig skøn ferie.

  SvarSlet
 4. Hej
  Velkommen til mig blog - hyggeligt at du vil læse med. Ved første øjekast på din blog nåede jeg ikke læse meget før jeg tænkte:" Her kommer der vist en masse godt".
  Fortsat god jul.
  MVH Jette

  SvarSlet